Over ons - Low Land Games | Publishers
9589
page,page-id-9589,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed,qode-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Over ons

start1

De Aanleiding

“Mama, we vervelen ons!” deze veel gehoorde zin was de directe aanleiding voor de ontwikkeling van Spoorzoeken. Als oplossing voor de invulling van een regenachtige zondag werd maar weer eens een spoor uitgezet in huis. Op vele papiertjes werden pijlen en opdrachten geschreven. De kinderen genoten er van en zouden het een weekend later weer spelen.

Een simpele zoektocht op het web leerde dat er eigenlijk helemaal geen spoorzoeken bestond. En dus… spoorzoeken werd een heus spel. We zijn inmiddels 1+ jaar later en Spoorzoeken met Agent Speurneus is een feit.

Inmiddels werken we al weer aan verschillende varianten, we houden je op de hoogte!!

Agent Speurneus

Jij bent natuurlijk zelf de hoofdrolspeler in Spoorzoeken en ik ben jouw rechterhand en hulp. Ik heet Agent Speurneus. Ik ben een verdraaid goede speurder en nog handig ook, al zeg ik het zelf.

Ik doe alle opdrachten aan je voor en ben er tot het laatst toe bij als jij zover bent om de boef te vangen.

Ik ben een jonge speur hond, net 1 jaar oud. Mijn baas, Low Land Games, zoekt nog meer hulp speurneuzen. Heb jij nog een idee (tekening) of een goede naam voor een extra speurneus? Laat het ons weten en wellicht zit jouw speurneus in het volgende spel!

Speurneus
Boef

Boef

Hoi, ik ben… nou ja, noem mij maar Boef. Iedereen noemt mij Boef, maar vind je niet dat ik een lief wasbeer snuitje heb? Het vinden van mij is jouw doel in dit spel. Maar ik zit vaak goed verstopt en ben heel klein, dus het wordt serieus speuren en zoeken.

Ik ben een jonge wasbeer, ze verdenken mij ervan dat ik al aardig wat op mijn kerfstok heb. Op de Low Land Games redactie missen ze met grote regelmaat pennen, gummen of lekkernijen. Ze geven mij dan weer de schuld, stom he! Jij gaat toch niet Speurneus helpen om mij te vinden?

Marjolein van Rooijen

Hallo, ik ben Marjolein, baas van die rakkers hierboven. 

Na jaren gewerkt te hebben voor de grootste Bank van Nederland, ben ik in 2014 gestart met een het uitgeven en het distribueren van kaartspellen voor kinderen.

Eerst waren dit alleen therapeutische kaartspellen met name gericht op fysiotherapeuten en scholen. Bewegen en kinderen is altijd het hoofd thema bij de spellen. Spoorzoeken is hierin de nieuwste variant. Het is voor ons het eerste spel wat echt gericht is op consument. Low Land Games verkoopt haar spellen exclusief aan groothandelaren in binnen- en buitenland.

Heeft u interesse neem dan contact met mij op, de contactgegevens zijn te vinden onder “contact”. 

Marjolein